ANSERI @FB
Home arrow News @Beseri25 arrow Sambutan Jubli Perak MRSM Beseri
Sambutan Jubli Perak MRSM Beseri PDF Print E-mail
Written by Mohd. Ridzuan Yunus   
Thursday, 01 July 2010
Assalamualaikum,

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah datang menjayakan Sambutan Jubli Perak MRSM Beseri dan Program SPKG pada 26-27 Jun. Alhamdullillah… acara-acara telah berjalan dengan lancar dan kehadiran anda memang telah menjadikan event ini sebuah aktiviti yang sungguh bermakna dan menyeronokan bagi semua yang disana - guru, kakitangan, pelajar dan Anserian (Abg Din kedai kat simpang pun happy). Good to see keakraban antara kita tidak kira Batch and everyone enjoying themselves.

Jika ada apa salah dan silap, harap dimaafkan and please point out apa dan dimana kami pihak AJK Anseri boleh perbetulkan dan menambah-baik. Jika anda ada idea utk disumbangkan, please come forward and maybe tahun depan kita boleh implement.

A special thank you kepada AJK Anseri dan Organizing Committee…dan orang-orang kuat dalam Anseri.

Kepada anda yang tidak dapat hadir…. your well wishes were deeply appreciated and hopefully tahun depan kita boleh sama-sama pergi menimba bakti di MRSM Beseri.

Gambar sekitar majlis ini boleh didapati di http://www.flickr.com/photos/mohdridzuan/

MRSM Beseri is the Best, the Best is MRSM Beseri…. so that, therefore, makes Anserians the GREATEST!

Nazaruddin

Presiden ANSERI
Last Updated ( Wednesday, 16 February 2011 )
 
< Prev   Next >
(C)2006 Anseri.Org. Powered by Joomla. All rights reserved. No parts of this website shall be used without permission from ANSERI.ORG.