ANSERI @FB
Home arrow News @ANSERI arrow MRSM Beseri SPM result 2010
MRSM Beseri SPM result 2010 PDF Print E-mail
Written by ANSERI News Desk   
Monday, 04 April 2011
Assalamualaikum,

Dear all Anserian..

I got a call from Cikgu Shaariah ( currently Pengetua Kolej Mara Kubang Pasu ) ex pengetua MRSM PERLIS ...

Dia bagi tahu Keputusan SPM yg baru lepas MRSM BESERI dapat tangga ke 30 dari 38 MRSM !!!!!!!

Cikgu Ahmad Roslan ( ex Pengetua Pioneer Beseri , currently dah pencen), ada talipon Cikgu Shaariah asking her what had actually happen to Beseri, as she put it "verbatim" from Cikgu Ahmad Roslan... "..MRSM Beseri tu hati saya...! "... macamana boley jadi macam ni..!! ect..ect.. , Cikgu Shaariah jawab.. mana dia tahu dia dah bukan Pengetua MRSM Beseri lagi... then Cikgu Ahmad Roslan baru perasan...

Cikgu Shaariah pun mohon amat pertolongan semua lepasan MRSM Beseri agar dapat buat some program untuk balik ke Beseri untuk memberi motivasi kepada bukan sekadar students tetapi kepada cikgu2 di Beseri.

Aku yg dengar ayat2 Cikgu Shaariah yang dah macam nak menangis bercakap pun dah rasa macam nak menangis sama dng dia...

Disini , saya membawa pesanan Cikgu Shaariah... minta tolong bekas2 pelajar MRSM BESERI , dapat membantu untuk dapat menyumbang idea , masa dan tenaga agar dapat menggembelingkan usaha untuk melakukan sesuatu untuk membantu MRSM BESERI agar dapat keluar dari kelompok tercorot kerana kita pernah mencipta Kejayaan dan Pencapaian yang amat membanggakan mereka.. tetapi sekarang scenario nya telah berubah... "..tak payah lah hampa tunggu Sirih Pulang ke Ganggang..., buat lah program cepat , kita pi bantu MRSM BESERI..." kata Cikgu Shaariah..

My calling to all my fellow ANSERIANs... what would be our individual commitment to this calling?

Salam

Dato Nasri Nasrun
1st batch
Last Updated ( Thursday, 28 April 2011 )
 
< Prev   Next >
(C)2006 Anseri.Org. Powered by Joomla. All rights reserved. No parts of this website shall be used without permission from ANSERI.ORG.