ANSERI @FB
Home arrow News @ANSERI arrow SPKG 2011 - 2 & 3 Julai 2011
SPKG 2011 - 2 & 3 Julai 2011 PDF Print E-mail
Written by Fahroe Ibrahim   
Thursday, 23 June 2011
Assalamualaikum and salam sejahtera,

SPKG2011 datang lagi. Buat masa sekarang cuma 17 orang aja confirm hadir. Macam mana ni? Beberapa bulan lepas berkobar-kobar semua nak bantu maktab naikkan balik ranking selepas keputusan SPM yang menjunam tahun lalu. Ni la masanya, kita bantu adik-adik yang ada. Jangan nak tunggu tengok sapa datang. If you love your maktab, you make your own decision without waiting for others. Those yang tak dapat hadir, meh tolong cara lain. Pavilion funding still blom reach target lagi.. meh la tolong sket.. ;-)

Senarai terkini yang akan hadir -

 
No    Name Batch

1     Mohd Hamid Misnan 1
2     Murni Mahmud      1
3     Salzihan Salleh   1
4     Azam Aimin        6
5     Faish Azim Yahya  6
6     Ghazali Sa'don    6
7     Mohammad Iesa     6
8     Nazaruddin Razali 6
9     Shakey            6
10    Abdul Mukmin      7
11    Aida Yurani       7
12    Fahroe Ibrahim    7
13    Raja Anis         7
14    Marina            9
15    Wan Fakaruddin    13
16    Qhalilah          15
17    Norfaiza Kaply    16

** Nama tercicir? Email This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it dengan segera :)

Penginapan - Hotel Sri Malaysia (own expenses), Sick bay maktab (FOC). Transport - car pool if possible ok?

Kepada yang berminat untuk datang ke SPKG 2011 kali ni, sila berikan nama kepada saya -Fahroe ( This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it / SMS 012-2353769)atau Aida Yurani ( This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it / SMS 012-9412850) dengan kadar SEGERA.

Maktab dah bersedia dengan kehadiran kita, tak kan nak datang 17 orang aja? Jom la join SPKG 2011 kali ni!!! :)

Please spread the words. Thank you.
Last Updated ( Monday, 04 July 2011 )
 
< Prev   Next >
(C)2006 Anseri.Org. Powered by Joomla. All rights reserved. No parts of this website shall be used without permission from ANSERI.ORG.